Košík je prázdný
Kategorie zboží
Zákaznická linka

Česko-anglicko-německý průvodce gastronomií a restauračním provozem


Publikace přináší rozsáhlou nabídku slov, slovních spojení a frází používaných v oblasti gastronomie, jako jsou názvy potravin, jídel a nápojů, názvy v jídelním lístku, výrazy používané při přípravě …
Vaše cena 434,70
Vaše cena bez DPH 434,70
 
Dostupnost Skladem 2 ks
Odesíláme v pondělí 6.1.

Výprodej zboží této kategorie - slevy až 80%


Podrobný popis

Publikace přináší rozsáhlou nabídku slov, slovních spojení a frází používaných v oblasti gastronomie, jako jsou názvy potravin, jídel a nápojů, názvy v jídelním lístku, výrazy používané při přípravě a úpravě jídel, v receptech, ale i v terminologii provozních a pomocných zařízení, při obsluze hosta, stolování a stravování. Je určena studentům a učitelům učňovských středisek a odborných škol se zaměřením na společné stravování i na oblast cestovního ruchu, průvodcům a všem, kteří poskytují gastronomické služby, ale též širší veřejnosti se zájmem o prohloubení znalostí z tohoto atraktivního oboru.