Košík je prázdný
Kategorie zboží
Zákaznická linka

Maso a grilování

řadit podle: Oblíbenosti Ceny Názvu

Jednoduše geniální… takové jsou dobroty, které připravuje Oliver Sievers.

375,20 Kč
včetně DPH

Skladem > 5 ks Odesíláme ve čtvrtek 28.11.

Máte chuť na neodolatelně šťavnatý burger?

287,60 Kč
včetně DPH

Skladem > 5 ks Odesíláme v pondělí

Šťavnatý, kořeněný, bohatě obložený a tak velký, že ho v jedné ruce neudržíte: Takový má být pravý burger!

150,40 Kč
včetně DPH

Skladem 5 ks Odesíláme ve čtvrtek 28.11.

Co vlastně potřebujete, abyste vykouzlili dokonale propečený steak, lahodný rozpouštějící se kozí sýr nebo křupavý, pikantní chřest?

375,20 Kč
včetně DPH

Skladem > 5 ks Odesíláme ve čtvrtek 28.11.

Pokud ve vás hotové uzenářské výrobky v samoobsluze vyvolávají podezření, pak je nejvyšší čas vyzkoušet si jejich domácí výrobu.

329,00 Kč
včetně DPH

Skladem > 5 ks Odesíláme v pondělí

. Pokud chcete hubnout a zhubnout jednou provždy, je třeba hlavně omezit přísun sacharidů.

395,20 Kč
včetně DPH

Skladem > 5 ks Odesíláme v pondělí

Pokud si rádi pochutnáte na dokonalém šťavnatém steaku, podávaném se zlatavými hranolky a domácí bearnskou omáčkou či s bílým pečivem, které výborně saje šťávu, je tahle kniha pro vás kulinárním …

375,20 Kč
včetně DPH

Skladem 2 ks Odesíláme ve čtvrtek 28.11.

Vaření ze zvěřiny už dávno není výsadou myslivců.

184,80 Kč
včetně DPH

Skladem 2 ks Odesíláme v pondělí

Autoři této kuchařky se společně s fotografem zúčastnili lovu na divočáka v lesích jižního Švédska a byli přitom, když padl výstřel, i při následném vyvrhování a bourání.

370,40 Kč
včetně DPH

Skladem > 5 ks Odesíláme v pondělí

Grilování, jaké jste ještě nezažili!

517,50 Kč
včetně DPH

Skladem > 5 ks Odesíláme v pondělí

V minulosti byla zvěřina na každém stole patřícím šlechtě a dnes se stává oblíbeným masem pro všechny vrstvy obyvatelstva.

514,30 Kč
včetně DPH

Skladem > 5 ks Odesíláme ve čtvrtek 28.11.

Ve své nové edici Jednoduše & dokonale vydává autor kuchařských bestsellerů Roman Vaněk první kuchařskou knihu v pořadí: Jednoduše & dokonale – KUŘE.

297,30 Kč
včetně DPH

Skladem > 5 ks Odesíláme v pondělí

Originální kuchař Michal Hugo Hromas připravuje všechna jídla na ohni, ať už na roštu, v kotlíku či tažínu nebo jinými technikami.

447,60 Kč
včetně DPH

Skladem > 5 ks Odesíláme v pondělí

Jen u málokteré volnočasové aktivity došlo u nás v posledních letech k tak razantnímu vývoji, jako je tomu u témat spojených s grilováním a barbecue.

289,00 Kč
včetně DPH

Skladem > 5 ks Odesíláme v pondělí

Třetí z řady kuchařek z Edice Apetit vám nabídne 120 receptů na maso a 30 receptů na přílohy a omáčky v 10 kapitolách – vše pečlivě vybráno a vyzkoušeno redaktorkami Apetitu: Hovězí & telecí maso, …

375,20 Kč
včetně DPH

Skladem > 5 ks Odesíláme v pondělí

Uzení je starobylá metoda zpracování potravin, prodložení jejich trvanlivosti a zlepšení chuti. Šéfkuchař Jeremy Schmid vám krok za krokem vysvětlí nejen jak si udělat vlastní udírnu, ale i jak správně …

313,10 Kč
včetně DPH

Skladem 4 ks Odesíláme v pondělí

Kniha představuje možnosti grilování s použitím grilu typu kamado, kterému se také, podle jeho tvaru, říká „Big Green Egg“.

313,80 Kč
včetně DPH

Skladem > 5 ks Odesíláme v pondělí

Kniha slavného amerického autora kuchařek o grilování Stevena Raichlena přináší tentokrát více než šedesátku dokonale vyladěných receptů zaměřených na grilování zeleniny.

370,40 Kč
včetně DPH

Skladem > 5 ks Odesíláme v pondělí