Vaše cena | 412,70 Kč |
Vaše cena bez DPH | 412,70 Kč |
Dostupnost | Skladem 2 ks |
Odesíláme ve čtvrtek 9.1. |
Pokud si rádi pochutnáte na dokonalém šťavnatém steaku, podávaném se zlatavými hranolky a domácí bearnskou omáčkou či s bílým pečivem, které výborně saje šťávu, je tahle kniha pro vás kulinárním pokladem. Najdete zde 25 slavných receptů, například na hovězí Wellington nebo carpaccio podávané v baru Harry's. Jistě vás zaujmou také informace o zvířatech, z nichž maso na steaky pochází, a o bourání masa na jatkách. Určitě oceníte i triky na kuchyňskou úpravu masa - autor je získal při mnoha rozhovorech s chovateli či řezníky a renomovanými šéfkuchaři ve slavných restauracích v New Yorku, Paříži a v Belgii.
Autor: Marcus Polman
Pro vstup na tuto webovou stránku prosím potvrďte, že splňujete věkovou hranici 18 let