Vaše cena | 287,60 Kč |
Vaše cena bez DPH | 287,60 Kč |
Dostupnost | Skladem > 5 ks |
Odesíláme ve středu |
Klobásy nebo huspenina, šunka či slanina, jitrnice nebo jelítka – ty domácí chutnají prostě lépe! Ať už porážíte dvoumetrákového pašíka, nebo třeba jen koupíte půlku prasete a chcete se dozvědět, jak maso nejlépe zpracovat, jak vyrobit pár kilo klobás nebo vyudit šunku, v této publikaci najdete všechny potřebné informace, postupy a návody. Carsten Bothe vás naučí poznat kvalitu masa, správně ho porcovat, používat řeznické nástroje, seznámí vás s triky profesionálů a vším, co souvisí s výrobou klobás, nakládáním nebo zavařováním masa. O domácích zabijačkách ví zkrátka všechno.
Autor: Carsten Bothe
Pro vstup na tuto webovou stránku prosím potvrďte, že splňujete věkovou hranici 18 let