Vaše cena | 87,60 Kč |
Vaše cena bez DPH | 78,20 Kč |
Dostupnost | Skladem 1 ks |
Odesíláme v úterý |
Špalda je jedna z nejstarších původních obilovin.Má podobné složení jako klasická pšenice, ale v porovnání s ní, je nutričně bohatší. Obsahuje více bílkovin, minerálních látek, vitamínů skupiny B a její vláknina je lépe a snáze stravitelná. Špaldové kroupy v kuchyni: osmažené na cibulce jako skvělá příloha k pokrmům, na přípravu špaldot (rizot), na obohacení salátů, do karbenátků, na zapékání, do polévek apod.
Víte že? Jsme specialisti na zpracování špaldy. Věnujeme se tomu už od našeho počátku v roce 1992 a máme celou řadu špaldových výrobků (špaldota, mouky, otruby, krupice apod. ). Naše technologie nám umožňuje odebírat špaldu téměř "přímo z pole" a zrno zpracováváme od jeho počátku - čištění, sušení, mletí, balení. Sušíme šetrně teplým vzduchem a konečný produkt si tak zachová své živiny.
Složení: 100 % špaldové kroupy BIO
Skladování: Skladujte při teplotě do 25 °C a relativní vlhkosti do 75 %.
Průměrné výživové údaje ve 100 g
Energie: 1560 kJ / 370 kcal
Tuky:3,4 g
z toho nasycené mastné kyseliny:0,42 g
Sacharidy:66,8 g
z toho cukry:3,2 g
Vláknina:8,7 g
Bílkoviny:13,7 g
Sůl:0 g