Košík je prázdný
Kategorie zboží

Kuchařské práce – technologie 2. díl (pro 2. a 3. ročník OU)


Učební text, navazující na 1. díl učebnice, pro žáky druhého a třetího ročníku odborných učilišť v učebním oboru Kuchařské práce, v rozsahu platných učebních osnov.
Vaše cena 301,10
Vaše cena bez DPH 301,10
 
Dostupnost Skladem 3 ks
Odesíláme ve středu

Výprodej zboží této kategorie - slevy až 80%


Podrobný popis

Učební text, navazující na 1. díl učebnice, pro žáky druhého a třetího ročníku odborných učilišť v učebním oboru Kuchařské práce, v rozsahu platných učebních osnov. Učebnice obsahuje technologické postupy přípravy omáček, příloh a doplňků k hlavním chodům, předkrmů, pokrmů studené kuchyně, pokrmů z masa jatečního, drůbežího, rybího a zvěřinového, dále přípravu pokrmů na objednávku