Vaše cena | 230,00 Kč |
Vaše cena bez DPH | 230,00 Kč |
Dostupnost | Skladem 1 ks |
Odesíláme v pondělí 2.12. |
Na celé zeměkouli se dnes vaří a pečou speciality, jež mají svůj původ v zemích rakouské monarchie. Velká porce vynalézavosti, okořeněná několika pořádnými špetkami českého a maďarského kuchařského umění, dala vzniknout sladkým i slaným jídlům, pokrmům vybraných chutí i lidovým a vydatným krmím, které se vařily již ve dvorní kuchyni císařovny Sisi a císaře Františka Josefa. K vyzkoušení tu láká celá řada slavných receptů - a škála sahá od věhlasné vídeňské hovězí špičky až k oblíbenému trhanci, na němž si tak rád pochutnával sám císař pán. Francouzská verze publikace.
Autor: Harald Salfellner
Pro vstup na tuto webovou stránku prosím potvrďte, že splňujete věkovou hranici 18 let