Vaše cena | 82,30 Kč |
Vaše cena bez DPH | 73,50 Kč |
Dostupnost | Skladem > 5 ks |
Odesíláme v pondělí 30.12. |
Rýžová mouka se vyrábí z rýže speciálním postupem. Využívá se především k přípravě sladkých, nepečených dezertů. Je vynikající surovinou pro pečení bezlepkových sušenek, dortů a nekynutých buchet. Anebo vhodná pro zahušťování omáček slaných nebo sladkých jídel. Rýžová mouka zvyšuje objem a pojivost (bezlepkových) směsí. Při pečení se obvykle také míchá s jinými druhy mouky (pohanková, kukuřičná a další). Těsto z rýžové mouky je pevné, v mnoha ohledech podobné těstu z pšeničné mouky, ačkoli ne tak pružné. Jedná se o lehce stravitelnou potravinu, která vyvolává pocit nasycení. Neobsahuje lepek a je tak vhodná pro pacienty s celiakií a pro bezlepkovou dietu.
bez lepku vegan bez přidaného cukru ideální na pečení organický produkt Země původu: ČR Tabulka nutričních hodnot:
100 g
Energetická hodnota 1 549 kJ / 370 kcal
Tuky 1,4 g
Sacharidy 81,1 g
Bílkoviny 6 g
Vláknina 0,1 g
Sůl < 0,10 g Složení: 100 % mlétá loupaná rýže. Upozornění:Nevystavujte slunečnímu záření. Skladujte do teploty 25 °C a relativní vlhkosti 70%. Po otevření spotřebujte do 14 dnů. Minimální trvanlivost do: viz. spodní část obalu. Alergeny jsou zvýrazněny tučně.