Vaše cena | 376,00 Kč |
Vaše cena bez DPH | 376,00 Kč |
Dostupnost | Skladem 4 ks |
Odesíláme v pátek 29.11. |
Tato monografie zkoumá rozdíly v kvalitě živočišné stravy, které souvisejí se sociální strukturou osídlení, stejně jako s ekonomickou orientací společnosti na Pohansku a v jeho okolí. Osteologické soubory, často označované jako "kuchyňský odpad", přinášejí nejen důležité informace o spotřebě živočišné potravy, ale odrážejí také povahu chovu hospodářských zvířat. Osteologická studijní oblast Pohansko sestává celkem ze sedmi lokalit, z nichž tři se nacházejí mimo hradiště. Časové spektrum jejich datování sahá od období raného středověku (RS1) do konce velkomoravského období (RS4).
Autor: Gabriela Dreslerová
Pro vstup na tuto webovou stránku prosím potvrďte, že splňujete věkovou hranici 18 let