Vaše cena | 308,30 Kč |
Vaše cena bez DPH | 275,30 Kč |
Dostupnost | Skladem > 5 ks |
Odesíláme v pondělí |
Podpora zažívání pro osoby citlivé na laktózu. Laktáza je trávicí enzym (beta-galaktosidáza), podílející se na trávení mléka a obsahu laktózy v mléčných produktech na neškodné jednoduché cukry, glukózu a galaktózu. Osoby, u kterých se tento enzym v organismu neprodukuje, nedokážou laktózu plně využít, což může mít nepříjemné příznaky. Enzym laktáza napravuje trávení laktózy u osob, které mají potíže s trávením laktózy. * LACTASE ENZYME je ideálním doplňkem pro ty, kteří by rádi využili pozitivní účinky syrovátkové bílkoviny, kaseinu, kaseinátu nebo jiných bílkovin, avšak jsou citliví na laktózu. V průměru je k trávení 10-13 gramů laktózy potřebných 2500 FCC jednotek. Pro osoby s velmi vysokou citlivostí na laktózu se 100% potřebou podpory trávení se doporučuje ke každému jídlu přijmout 10 000 FCC jednotek. 2 kasple LACTASE ENZYME toto množství enzymu zajišťuje!
užijte 1 kapsli ke každému jídlu s obsahem laktózy, včetně syrovátky, kaseinu, jakož i nápojů s obsahem kaseinu 1 kapsle obecně postačí ke strávení 20-26 g laktózy toto množství laktózy odpovídá cca 400 ml mléka zapijte sklenicí vody tolerance laktózy je různá, proto se doporučuje požádat o radu odborníka o roli laktázy ve výživě Tabulka nutričních hodnot:
1 cps
Enzym laktáza 50 mg (5000 FCC* jednotek) Složení: Plnidlo (celulózový gel), obal tobolky [želatina, leštící látka (šelak), barvivo (oxidy a hydroxidy železa), regulátory kyselosti (hydroxid amonný, hydroxid draselný)], přípravek enzymu laktáza 15 % [ß-galaktosidáza 44 % (z Aspergillus oryzae), sůl]. Vyrobeno v závodě, který zpracovává mléko, vejce, lepek, sóju, arašídy, ořechy, celer, ryby, korýše, měkkýše, potraviny obsahující oxid siřičitý. Upozornění: Nepřekračujte doporučenou denní dávku! Produkt není náhradou vyvážené, různorodé stravy a zdravého životního stylu! Skladujte mimo dosah dětí! Intolerance laktózy může být u každého jedince jiná, proto je vhodné vyžádat si ve věci bezlaktózového stravování se radu odborníka.