Typicky maďarská mírně pálivá, silnostěnná jablíčková paprika. Plody jsou ploše kulovité, v technické zralosti světle zelené až žluté, v botanické zralosti červené s průměrnou hmotností 90-100 g. Vysoce úrodná paprika s výbornou chutí, určena na konzervárenské zpracování celých plodů. Odrůda pro maďarskou národní specialitu - plody plněné zelím a konzervované ve sladkokyselém nálevu, SHU 2000.
Vaše cena |
36,10 Kč |
Vaše cena bez DPH |
32,20 Kč |
|
Dostupnost |
Skladem
> 5 ks
|
Odesíláme
dnes
|
Capsicum annuum L. (partim) / Paprika roční
Popis:
Paprika je pěstitelsky vysoce náročná plodina vhodná do polních podmínek nejteplejších oblastí jižního Slovenska a jižní Moravy. V ostatních oblastech žádá pěstování v krytých nebo chráněných prostorech. Nejvhodnější jsou záhřevné, humózní a dostatečně vododržné půdy. Pro polní pěstování vyséváme v krytých prostorách v první polovině března. Pro dobré vzcházení je třeba zajistit minimální teploty 20 – 22° C i v nočních hodinách. Na stanoviště vysazujeme po 15. květnu.
HTS: 6,9 g
V 1 g: 145 semen
Výsev: leden - březen
Sklizeň: červenec - říjen
Odrůda:
Typicky maďarská mírně pálivá, silnostěnná jablíčková paprika. Plody jsou ploše kulovité, v technické zralosti světle zelené až žluté, v botanické zralosti červené s průměrnou hmotností 90-100 g. Vysoce úrodná paprika s výbornou chutí, určena na konzervárenské zpracování celých plodů. Odrůda pro maďarskou národní specialitu - plody plněné zelím a konzervované ve sladkokyselém nálevu, SHU 2000.
Paprika zeleninová - pálivá: ALMAPAPRIKA
(Capsicum annuum L./Paprika ročná)
Popis:
Typicky maďarská mírně pálivá, silnostěnná jablíčková paprika. Plody jsou ploše kulovité v technické zralosti světle zelené až krémově žluté, v botanické zralosti červené s průměrnou hmotností 90-100 g. Vysoce úrodná paprika s výbornou chutí, určena na konzervárenské zpracování celých plodů. Odrůda pro maďarskou národní specialitu - plody plněné zelím a konzervované v sladkokyselém nálevu.
Paprika je pěstitelsky vysoce náročná plodina vhodná do polních podmínek nejteplejších oblastí jižního Slovenska a jižní Moravy. V ostatních oblastech žádá pěstování v krytých nebo chráněných prostorech. Nejvhodnější jsou záhřevné, humózní a dostatečně vododržné půdy. Pro polní pěstování vyséváme v krytých prostorách v první polovině března. Pro dobré vzcházení je třeba zajistit minimální teploty 20 - 22° C i v nočních hodinách. Na stanoviště vysazujeme po 15.5.
Hnojení:
- N 120 kg N / ha
- P 100 kg P2O5 / ha
- K 140 kg K 2O / ha
- chlévský hnůj 60 - 80 t/ha