Košík je prázdný
Kategorie zboží
Zákaznická linka

Sous vide G21 Trofeo 1200 W


Chytrý vakuový vařič G21 Trofeo s příkonem 1 200 W můžete využít jak pro vaření doma, tak i pro přípravu jídel v restauraci.
Vaše cena 2 613,40
Vaše cena bez DPH 2 159,80
 
Dostupnost Skladem > 5 ks
Odesíláme v úterý

Podrobný popis

Ponorný pomalý vařič G21 Trofeo s příkonem 1 200 W je skutečným mistrem v sous-vide vaření ve vakuu. Je připraven pro každodenní bezpečné použití a vyladěný do nejmenších detailů. Elegantní tělo se skládá ze dvou částí – ponorná část s vnitřní varnou spirálou a vrchní část s elektronikou a kulatým dotykovým displejem. Pro bezpečné zavěšení sous-vide vařiče G21 Trofeo na okraj varné nádoby jsme ponorný vařič vybavili posuvným upevňovacím klipsem.

Hlavní přednosti

  • Elegantní tělo s vnitřní varnou spirálou a dotykovým displejem
  • Posuvný upevňovací klips pro bezpečné zavěšení v nádobě
  • Sous-vide vaření = minimální změny v upravované potravině
  • Maximální zachování přirozené chuti, vůně i textury
  • Zachování téměř stejné hmotnosti surovin
  • Nižší degradace nutričních látek
  • Snadná příprava – pokud máte zavakuované suroviny zamražené, vložíte jen příslušný počet porcí do hrnce s vodou, kde se rozmrazí a připraví sous-vide metodou
  • Delší trvanlivost surovin – čerstvé zavakuované potraviny před vařením vydrží v chladničce až pět dní

Domů i pro restauraci

Chytrý vakuový vařič G21 Trofeo můžete využít jak pro vaření doma, tak i pro přípravu jídel v restauraci. I když se to nezdá, šetří pomalé vaření čas – pracuje, zatímco vy se zabýváte něčím jiným. Klidně i přes noc nebo v době, kdy jste mimo domov. Sous-vide vaření se už naučily využívat i restaurace které chtějí dopřát svým hostům jen to nejlepší – dokonale šťavnaté steaky nebo voňavou zeleninu s plnou chutí a maximem živin a vitamínů.

Sous vide G21 Trofeo

Sous-vide vaření se stalo symbolem dokonalosti. Proč?

Připravit správně i tak zdánlivě jednoduchá jídla, jako je třeba vejce naměkko nebo steak, není vůbec tak snadné, jak se na první pohled zdá. Díky metodě sous-vide neboli vaření ve vakuu se vám podaří připravit delikátní pokrmy, za které byste si i v nejlepších restauracích pořádně připlatili.

Úžasný šťavnatý steak – při vaření ve vakuu si maso zachová nádhernou přirozenou texturu, bude uvnitř šťavnaté a jemné. Pak už je jen dokončíte na pánvi podle vlastní chuti. Medium, rare, well done? Se sous-vide vařením máte správně udělané steaky na jistotu.

Sous-vide oceníte při přípravě jakéhokoliv masa, ať už jde o drůbeží, vepřové, hovězí nebo rybí. Zelenina bude i po přípravě jemná a aromatická chutí i vůní. „Na hniličku” uvařené vejce už nebudete muset krájet na plátky a ovocný dezert vás vrátí do léta.

Sous vide G21 Trofeo

Co je sous-vide vaření

Vaření ve vakuu neboli sous-vide vaření je pomalé vaření při nižších teplotách, než je teplota bodu varu. Suroviny pro sous-vide přípravu jídel se zavakuují do fólie, takže všechny zdravé látky, živiny a vitamíny, stejně jako plná vlastní chuť i vůně, zůstanou zachovány a nezničí se vysokými teplotami.

Při pomalém sous-vide vaření dochází jen k minimálním změnám v upravované potravině a její maximální přirozená chuť zůstává. Tím, že je surovina zpracovávána v neprodyšných a uzavřených obalech, nedochází k žádnému výluhu do vody nebo odparu těkavých senzorických látek. S tím dále souvisí také nízký úbytek hmotnosti. Teplota se pohybuje níže než u ostatních kulinárních úprav, což má za následek nižší degradaci nutričních látek. Hermetické uzavření bez přístupu vzduchu funguje jako prevence proti aerobním mikroorganismům, které by mohly potravinu zničit.

Specifikace

  • Značka: G21
  • Model: Trofeo
  • Napájení: 220–240 V/50–60 Hz
  • Příkon: 1 200 W
  • Teplotní rozpětí: 5–95 °C
  • Teplotní přesnost: ± 0,1 °C
  • Maximální objem nádoby: 30 l
  • Rozměry produktu (š x v x h): 9,5 x 32,5 x 17 cm
  • Váha produktu: 1,5 kg
  • Rozměry balení (š x v x d): 19 x 36 x 12 cm
  • Váha balení: 1,75 kg

Obsah balení

  1. 1x ponorný pomalý vařič G21