Košík je prázdný
Kategorie zboží
Zákaznická linka

Uzení - Jak naložit a přpravit maso, mořské plody, zeleninu, ovoce a další lahůdky


Uzení je starobylá metoda zpracování potravin, prodložení jejich trvanlivosti a zlepšení chuti. Šéfkuchař Jeremy Schmid vám krok za krokem vysvětlí nejen jak si udělat vlastní udírnu, ale i jak správně …
Vaše cena 344,40
Vaše cena bez DPH 344,40
 
Dostupnost Skladem 2 ks
Odesíláme v pondělí 6.1.

Výprodej zboží této kategorie - slevy až 80%


Podrobný popis

Uzení je starobylá metoda zpracování potravin, prodložení jejich trvanlivosti a zlepšení chuti. Šéfkuchař Jeremy Schmid vám krok za krokem vysvětlí nejen jak si udělat vlastní udírnu, ale i jak správně připravit, ochutit a vyudit různé druhy masa a dalších potravin, aby byl výsledek co nejlepší. Každou kapitolu doplňují recepty, ve kterých zazáří potraviny, které jsme si sami vyudili. Udit můžete nejen maso, ale také sýry, ořechy, vejce a samozřejmě i zeleninu a ovoce a sůl.