Košík je prázdný
Kategorie zboží
Zákaznická linka

Zvěřina - Jak na to


Vaření ze zvěřiny už dávno není výsadou myslivců.
Vaše cena 191,60
Vaše cena bez DPH 191,60
 
Dostupnost Skladem > 5 ks
Odesíláme ve čtvrtek

Výprodej zboží této kategorie - slevy až 80%


Podrobný popis

Vaření ze zvěřiny už dávno není výsadou myslivců. Dnes se dá jelení, srnčí či kančí maso sehnat třeba online. Zvěřina je totiž velmi ekologické maso: zvěř žije ve volné přírodě, konzumuje jen to, co jí chutná. Maso je libové a neobsahuje stresové hormony. A příprava zvěřiny vůbec není tak složitá, jak byste si možná představovali. Tato kuchařka kromě klasických a moderních receptů nabízí i důležité tipy a triky. Kromě pečení představí i přípravu trhaného masa, burgerů či wrapů, nezapomíná ani na silný zvěřinový vývar.


Parametry

Autor: Matthias F. Mangold