Vaše cena | 514,30 Kč |
Vaše cena bez DPH | 514,30 Kč |
Dostupnost | Skladem > 5 ks |
Odesíláme ve čtvrtek 28.11. |
V minulosti byla zvěřina na každém stole patřícím šlechtě a dnes se stává oblíbeným masem pro všechny vrstvy obyvatelstva. Mnozí mají strach maso upravovat, a proto vychází tato kuchařka s podrobnými návody. Každý si pod pojmem zvěřina představuje náročné recepty. Omyl.
V kuchařce najdete předkrmy, polévky a také jednoduchá hlavní jídla. Co si dát ze zvěřiny burger, tortillu, pizzu nebo špíz? Anebo zkusit trošku náročnější recept ze srny a hub podle starého receptu krkonošské šlechty? Zkuste i recepty z jiných zemí, třeba z Německa, Mongolska nebo Španělska. V knize najdete také informace o lovu, a to nejen v Krkonoších. Součástí je malý myslivecký slovníček a vyprávění autorky, jak kniha vznikala.
Autor: Danka Šárková
Pro vstup na tuto webovou stránku prosím potvrďte, že splňujete věkovou hranici 18 let